Vraag

Start | Vraag

Sandy Tales | Psalm 23 | Rust bij God

Hoe vind ik rust bij God?

Verlang je naar rust? Lees en bekijk psalm 23. Een bijzonder lied over angst en geluk. Hoe kijkt God naar jou en hoe vind je rust bij God?

Wat zijn een goede leesplannen over rust?

Hulp nodig om tot rust te komen? Een leesplan over rust kan helpen om even tijd voor jezelf en God te nemen en de focus te verleggen.

Stilte Retraite

Waar kan ik op stilte retraite?

Waar kun je op stilte retraite in Nederland? Bekijk een overzicht van 10 verschillende plekken voor je tot rust kunt komen.

curus vergeven

Wat is vergeven? Online cursus Vergeven

Wat is vergeven? En wat is vergeven vooral niet? Deze online cursus Vergeven begeleidt je in jouw eigen zoektocht rondom vergeving.

Global Day of Forgiveness

Wat is Global Day of Forgiveness?

Global Day of Forgiveness wordt gevierd op 7 juli. Wat wordt er gevierd en waarom? En hoe kun je stilstaan bij deze bijzondere feestdag.

Wat zegt Jezus over vergeving? | Top 10 uitspraken

Wat zei Jezus over vergeving? De Bijbel staat vol met Jezus’ uitspraken en geef een radicale andere kijk op vergeven.

Reddingsboei

Waar is God in het lijden?

Een terechte vraag. Waar is God in het lijden? Een hele belangrijke vraag ook. Want als we om ons heen kijken dan zien we toch ook een hoop ellende en…

Wie is God?

Wie is God? Bestaat hét antwoord wel? Hij is eigenlijk een soort discobal. Hoe dan? Ontdek wat de Bijbel en mensen te zeggen hebben over God.

geloofsbelijdenissen

Wat is de belangrijkste geloofsbelijdenis?

In de verscheidenheid van christelijke kerken is er de geloofsbelijdenis die eenheid schept. Vooral in de eerste eeuwen, toen het christelijk geloof zijn vorm begon te krijgen, was dat bijzonder belangrijk. Zo vatten geloofsbelijdenissen samen wat de belangrijkste punten zijn van het geloof.

Er is meer.

Ontdek een thema.