Over Jezus.nl

Start | Over Jezus.nl

Jezus.nl wil mensen online helpen om Jezus beter te leren kennen. Stap voor stap kun je het christelijk geloof ontdekken. Anoniem of juist op een persoonlijke manier die bij jou past. Jezus.nl staat vol met informatie over Jezus en de Bijbel en wil delen wat Jezus in jouw eigen leven kan betekenen. Wij geloven dat Jezus jou persoonlijk kent en we hopen dat alle artikelen, verhalen en gesprekken je verder helpen in jouw eigen ontdekkingstocht. 

 

Stichting Jesus.net

Jezus.nl is onderdeel van de Stichting Jesus.net: een wereldwijd netwerk van organisaties die mensen helpen in hun online zoektocht naar Jezus. Stichting Jesus.net werkt samen met meer dan 110+ organisaties wereldwijd. Het hoofdkantoor van Stichting Jesus.net is gevestigd in de Watertoren in Rotterdam. 

 

Wat kan ik doen?

Stichting Jesus.net is een breed netwerk en je kunt op verschillende manieren meehelpen.

Samen blijven we op de hoogte

Stichting Jesus.net is een innovatief netwerk. Wij zijn altijd in beweging en houden je graag up-to-date over onze nieuwste ontwikkelingen.

Meld je daarom aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.