Persberichten

Jesus.net in het nieuws

Bijbelverhaal Martha & Maria komt tot leven in nieuwste Sandy Tale

Het Bijbelverhaal van Martha en Maria komt tot leven in de nieuwste Sandy Tale van Jezus.nl. Zandartiest Harm van Schaik vertelt op creatieve wijze over de ontmoeting van deze twee…

Laatste persberichten

Feestje: 4.000.000 keer Jesus.net leesplannen gelezen

22 juni 2020

Jesus.net viert deze week een bijzondere mijlpaal. Op de Bijbel app YouVersion is maar liefst 4.000.000 keer een Jesus.net leesplan gelezen.

Vier Hemelvaart met Sandy Tales

18 mei 2020

Sandy Tales lanceert een nieuw zandverhaal over Hemelvaart. Wat wordt er eigenlijk gevierd en waarom? Bekijk nu de video en volg het leesplan op YouVersion.

Online buurtkerk opent haar deuren

16 april 2020

Welkom in de Online Buurtkerk! Loop binnen voor een luisterend oor, mooie verhalen, een beetje hoop en verbinding met elkaar. Juist nu kerkdeuren gesloten blijven, denken mensen na over de…

Jezus.nl in het nieuws

EO Visie over verdubbeling aantal zoekers online

De Corona crisis heeft voor een verdubbeling van aantal online zoekers gezorgd. Tegelijkertijd ook voor 20% minder inkomsten. Jan-Willem Bosman, directeur Jesus.net, vertelt meer in de EO Visie. 

Lees verder

EO Visie over de Online Buurtkerk

Online Buurtpastor Joris van der Spek vertelt meer over het initiatief van Jesus.net: de Online Buurtkerk. Mensen kunnen vrijblijvend virtueel binnenwandelen en in gesprek gaan over geloof.

Lees verder

Hour of Power

Directeur Jan-Willem Bosman vertelt over het wereldwijde werk van Jesus.net in het programma Hour of Power.

Lees verder

Vragen?
Neem contact op met:

Aafke van der Spek
Communicatie Jesus.net
E: aafke@jesus.net

Jesus.net is altijd in beweging. Ontvang de persberichten in je inbox en mis niks.

Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.