Persberichten

Start | Persberichten

Laatste persberichten

Wake me Up

Wakker worden met Wake me Up!

21 april 2022

Word nu elke dag wakker met Wake me Up! Elke dag een spraakbericht in je Whatsapp, voor en door jongeren die je willen inspireren dichtbij God te leven.

100% Advent en Kerst

100% Advent en Kerst

25 november 2021

Geen paniek: Advent gaat gewoon door. En jij kunt mee op reis richting Kerst! Volg nu het leesplan 100% Advent en Kerst van Wilma Veen.

500 miljoen downloads | de Bijbel leeft

500 miljoen downloads laten zien > de Bijbel leeft!

08 november 2021

De Bijbel leeft en verandert elke dag levens! Dat is geen loos statement maar de realiteit. Jesus.net viert woensdag 10 november samen met hun partner YouVersion de 500 miljoenste download…

Jesus.net in het nieuws

Wilma Veeen in het ND

Tuinbroek aan en … schilderen maar

Wilma Veen vertelt in het Nederlands Dagblad over haar rol als dominee voor de lezers van Ik Wonder Jou. En over haar passie voor schilderen.

Lees verder
Wilma Veen | EO Visie

Kunstenaar Wilma Veen bemoedigt duizenden volgers

Wilma Veen vertelt in de EO Visie over haar werk als schrijfster voor de dagelijkse bemoedigingsmail Ik Wonder Jou. Lees hier het artikel. In het artikel wordt beschreven dat Wilma…

Lees verder

EO Visie over verdubbeling aantal zoekers online

De Corona crisis heeft voor een verdubbeling van aantal online zoekers gezorgd. Tegelijkertijd ook voor 20% minder inkomsten. Jan-Willem Bosman, directeur Jesus.net, vertelt meer in de EO Visie. 

Lees verder

Vragen?
Neem contact op met:

Aafke van der Spek
Communicatie Jesus.net
E: aafke@jesus.net

Jesus.net is altijd in beweging. Ontvang de persberichten in je inbox en mis niks.

Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.