Persberichten

Start | Persberichten

Laatste persberichten

LIVE-IWJ-200keer

 Ik Wonder Jou live is toe aan aflevering 200!

20 augustus 2021

Thuis, op het werk, op vakantie of in het ziekenhuis: Ik Wonder Jou livestream wordt overal bekeken. Deze week alweer de 200ste uitzending!

Bamidbar over zoekgedrag

Google als vraagbaak: Wat betekenen al die christelijke feestdagen?

21 mei 2021

Jesus.net heeft onderzoek gedaan naar het Nederlandse zoekgedrag rondom christelijke feestdagen. En wat blijkt? Er wordt massaal gezocht!

Wat is Hemelvaart? De zandschepper geeft uitleg

05 mei 2021

Wat wordt er nou herdacht op Hemelvaart? In Nederland krijg je een vrije dag maar waarom eigenlijk? Steeds minder mensen kennen de betekenis achter deze feestdag. Jezus stijgt op naar de…

Jesus.net in het nieuws

Wilma Veeen in het ND

Tuinbroek aan en … schilderen maar

Wilma Veen vertelt in het Nederlands Dagblad over haar rol als dominee voor de lezers van Ik Wonder Jou. En over haar passie voor schilderen.

Lees verder
Wilma Veen | EO Visie

Kunstenaar Wilma Veen bemoedigt duizenden volgers

Wilma Veen vertelt in de EO Visie over haar werk als schrijfster voor de dagelijkse bemoedigingsmail Ik Wonder Jou. Lees hier het artikel. In het artikel wordt beschreven dat Wilma…

Lees verder

EO Visie over verdubbeling aantal zoekers online

De Corona crisis heeft voor een verdubbeling van aantal online zoekers gezorgd. Tegelijkertijd ook voor 20% minder inkomsten. Jan-Willem Bosman, directeur Jesus.net, vertelt meer in de EO Visie. 

Lees verder

Vragen?
Neem contact op met:

Aafke van der Spek
Communicatie Jesus.net
E: aafke@jesus.net

Jesus.net is altijd in beweging. Ontvang de persberichten in je inbox en mis niks.

Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.