Archief persberichten

Start | Archief persberichten
Bamidbar over zoekgedrag

Google als vraagbaak: Wat betekenen al die christelijke feestdagen?

21 mei 2021

Jesus.net heeft onderzoek gedaan naar het Nederlandse zoekgedrag rondom christelijke feestdagen. En wat blijkt? Er wordt massaal gezocht!

Wat is Hemelvaart? De zandschepper geeft uitleg

05 mei 2021

Wat wordt er nou herdacht op Hemelvaart? In Nederland krijg je een vrije dag maar waarom eigenlijk? Steeds minder mensen kennen de betekenis achter deze feestdag. Jezus stijgt op naar de…

Paaseitjes

Google dé plek om Pasen te ontdekken

29 maart 2021

Waar zoeken mensen naar met Pasen? Verstopte paaseitjes? Een parkeerplek bij de meubelboulevard? Normaal gesproken wel. Tijdens deze lockdown is het misschien eerder zoeken naar een lekkere koffie to go.…

Wilma Veen - Livestream Ik Wonder Jou

Livestream jubileum voor Ik Wonder Jou

22 maart 2021

Precies een jaar geleden, 21 maart 2020, was de eerste livestream van Ik Wonder Jou. De eerste lockdown was een feit. Mensen ervoeren onrust, verwarring en angst. Schrijfster en kunstenaar…

Samen op weg naar een bijzonder Pasen

15 februari 2021

Jesus.net en Wilma Veen hebben een speciaal leesplan gemaakt voor Pasen 2021. 40 dagen Bezinning en Inspiratie

OUD GOUD

Nieuw seizoen OUD GOUD van start

04 januari 2021

Deze zaterdag start het nieuwe seizoen van OUD GOUD op RTV Rijnmond. Ontdek het goud in de levenservaring van oudere Rotterdammers.

Samen Kerst vieren achter de laptop

Kerst overslaan? Juist niet! Download nu ‘Kerst voor Jou’

14 december 2020

Kunnen we nog wel Kerst vieren dit jaar? Ja natuurlijk! Want met Kerst voor Jou heb je alles in huis om thuis Kerst te vieren en samen het Kerstverhaal te…

OUD GOUD ontvangt de ProLife Zorgcheque

10 december 2020

Het programma OUD GOUD heeft vandaag de ProLIfe Zorgcheque in ontvangst genomen. Jezus.nl maakt dit programma speciaal voor eenzame ouderen.

Kerk zijn en online kansen benutten

03 november 2020

Jesus.net publiceert vandaag de brochure: KERK ZIJN en ONLINE KANSEN benutten. Welke kansen biedt het internet kerken om verbonden te blijven?

Kerst met Wilma Veen: ambassadeur van Kerst voor Jou

26 oktober 2020

Wilma Veen is de nieuwe ambassadeur van Kerst voor Jou: een complete toolbox om een kleurrijke Kerst te vieren. Thuis, online of in de kerk.

Enorme groei leesplannen YouVersion

19 oktober 2020

De Bijbel app YouVersion heeft in vier maanden tijd een miljoen inschrijvingen gehad op Jesus.net leesplannen. Een enorme groei!

Ik Wonder Jou elke werkdag op de radio

12 oktober 2020

Ik Wonder Jou is nu elke werkdag te beluisteren op Groot Nieuws Radio. Kunstenares en schrijfster Wilma Veen wil je graag uitdagen en bemoedigen.