Leesplannen

Start | Leesplannen

De Bijbel staat boordevol verhalen en wijsheden. Om de Bijbel beter te leren begrijpen, kun je hier leesplannen volgen. Ontdek wat de Bijbel over bepaalde thema’s zegt en laat Bijbelverhalen tot leven komen.

Martha en Maria

Ontdek in dit leesplan meer over het verhaal van de twee zussen. De ene luistert naar wat Jezus te zeggen heeft, de ander is druk met de zorg voor de gasten.

Jona

Ontdek in dit leesplan het bijzondere verhaal van een boze profeet en zijn ontdekking dat God veel meer genade geeft dan hem lief is.

Ontdek alles over Hemelvaart

In dit 10-daags leesplan voor de Bijbel-app YouVersion word je meegenomen in de wondere wereld van oude profetieën, symboliek Ontdek je waarom dit een echt Koningsfeest is.

Hoe Ziet God Mij?

Heb je wel eens last van onzekerheid of te weinig zelfvertrouwen? Vind je het wel eens lastig om jezelf net zo lief te hebben zoals God je liefheeft? Deze week gaan we het hierover hebben.

Coronavirus: Wees Niet Bang!

Een storm van Corona raast over de wereld. We worden er op dit moment door overspoeld. Je luistert ernaar, schudt de informatie misschien van je af en doet je ding. Maar nu lijkt het alsof een enorme golf je dreigt te overspoelen. Hoe voorkom je dan dat angst en onzekerheid je helemaal overspoelt?