Leesplannen

Start | Leesplannen

De Bijbel staat boordevol verhalen en wijsheden. Om de Bijbel beter te leren begrijpen, kun je hier leesplannen volgen. Ontdek wat de Bijbel over bepaalde thema’s zegt en laat Bijbelverhalen tot leven komen.

Ontdek Het Ritme Van Gebed

Alles wat een gewoonte is, vraagt minder energie om te doen. Ontdek daarom samen met Wilma Veen het ritme van gebed in dit mooie leesplan.

Bidden-voor-je-olifant-leesplan voor bidden

Bidden voor je olifant

Duik in het avontuur van een met gebed gevuld leven. Ga met Adam Stadtmiller op reis en leer te bidden voor grote zaken – je olifanten.

Heer-lees-ons-bidden-Leesplan

Heer Leer Ons Bidden

‘Heer, leer ons bidden’ is een leesplan met overdenkingen bij het Onze Vader. Bij elke bede staan vijf overdenkingen.

De kracht van gebed | Leesplan

De kracht van gebed

Zie jij om je heen dat dingen niet zijn zoals God bedoeld heeft? Voorbede is een machtig wapen. Ben jij bereid om op de bres te staan?

Je hebt WEL een gebed | Leesplan

Je hebt WEL een gebed!

Ontdek de principes van het bouwen van een krachtig en effectief gebedsleven. Gebed is de sleutel voor het zien van positieve veranderingen.

Gebeden van Jezus | Leesplan

Gebeden van Jezus

God verlangt ernaar dat we met Hem communiceren in gebed — een discipline die zelfs Zijn Zoon Jezus beoefende. Leer van Jezus.

Dichtbij God | Leesplan

Dicht bij God – zeven dagen over dankbaarheid en gebed

Dankbaarheid en gebed. Twee krachtige wapens. Ontdek met dit leesplan van Danielle Koudijs, hoe jij hiermee aan de slag kunt.

Sandy Tales | Martha en Maria Leesplan

Martha en Maria | Sandy Tales

Lees over Martha en Maria, een bijzonder verhaal over twee zussen. Jezus komt op bezoek en dat brengt een hoop emoties teweeg.

Rust vinden in een drukke wereld | Leesplan Susan Narjala

Rust vinden in de chaos

We leven in een maatschappij die altijd maar door blijft draaien. Hoe vinden we rust in de chaos? Kijk eens even binnen bij Martha & Maria.

In-de-hectiek-van-het-leven-Leesplan van Bert-Noteboom.png

In de hectiek van het leven

In de hectiek van het leven is een leesplan die een stukje bezinning geeft in deze drukke, chaotische maatschappij. Even los van de prikkels.

Charged-Up-Leesplan van Martien-van-den-Helder

Charged Up

Keuzestress, drukte en burnout lijkt een nieuwe epidemie te worden. Hoe kun je nu echt tot rust komen en jezelf opladen bij Jezus?

Zeg eens NEE en JA tegen rust | Leesplan Wilma Veen

Zeg eens NEE en zeg JA tegen rust

Zeg jij makkelijk NEE of vind je het lastig om mensen teleur te stellen? Met de leesplan zeg je JA tegen rust en iets vaker NEE.