Wat zijn goede leesplannen over rust?

“Stop! Ik trek het niet meer. Laat me met rust!” Herken je dat gevoel? Dat je het even helemaal zat bent. Je hoofd loopt over. Met werk, studie, kinderen, problemen, ruzies of gezondheid. Je wilt gewoon even….rust! 

Niet iedereen heeft de ruimte om even paar dagen op stilte retraite te gaan of een dik boek te lezen. Een leesplan over rust kan een mooie oplossing zijn voor je. Via de YouVersion Bijbel app kun je leesplannen volgen. Een aantal dagen lang krijg je verschillende overdenkingen over het thema rust. Ontdek hoe God jou wilt helpen om rust te vinden en te behouden!

Hoe werkt YouVersion?

Op de YouVersion app kun je in ontzettend veel talen en vertalingen de Bijbel lezen. De app is al bijna 500 miljoen keer gedownload. Naast de Bijbel kun je ook leesplannen gaan volgen. Leesplannen nemen je een aantal dagen mee langs verschillende thema’s over bijvoorbeeld vergeving, depressie, bevrijding of relaties. Je kunt kiezen uit een brede collectie. De leesplannen kun je alleen volgen maar ook samen met iemand anders of een groep. Via de chat kun je met elkaar doorpraten.

Je kunt de YouVersion Bijbel app hier op je telefoon downloaden. Klik hier als je de leesplannen via de computer wilt lezen.

Overzicht van leesplannen over rust

Ben je specifiek op zoek naar leesplannen over rust dan hebben we hier alvast een overzicht voor je gemaakt. Klik op de titel van het leesplan en begin direct.

Vind jij het moeilijk om tot rust te komen? Lijkt God voor jou heel ver weg in alle drukte? Je kunt ons hier een bericht sturen zodat je kunt doorpraten met een e-coach.