Vier prachtige zandverhalen over Pasen online

Start | Vier prachtige zandverhalen over Pasen online

Op de zandtafel van Harm van Schaik ontstaat het verhaal over het lijden en de opstanding van Jezus. In vier prachtige video’s worden we meegenomen van Palmpasen, naar de heuvel Golgotha en de vrouwen bij het graf. Ook het verhaal van Thomas en Petrus is in zand getekend en raakt herkenbare thema’s als ongeloof, twijfel, vergeving en hoop.

Het eeuwenoude verhaal van hoop en opstanding kan door middel van deze vier video’s opnieuw beleefd worden. Op groot scherm, in je huiskamer, tijdens de paasbrunch, of als bemoedigende boodschap via social media.

De zogenoemde Sandy Tales zijn voor iedereen beschikbaar op Jezus.nl/pasen en kunnen eenvoudig worden gedeeld via social media. Pasen in quarantainetijd zal dit jaar heel anders gevierd worden dan normaal. Maar juist nu geeft het Paasverhaal mensen vertrouwen in een hoopvolle toekomst.

Sandy Tales is productie van Jesus.net om om zoekers op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de Bijbel en God. In totaal zijn er al 25 video’s uitgebracht en beschikbaar in verschillende talen.

– EINDE PERSBERICHT –


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Aafke van der Spek, Communicatiemedewerker bij Jesus.net.

E-mail: [email protected]


Download hier extra media:

.             . .

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via [email protected]