Samen op weg naar een bijzonder Pasen

Start | Samen op weg naar een bijzonder Pasen

Pasen 2021. In een tijd waarin alles anders gaat dan we zijn gewend.  Carnaval is dit jaar al geruisloos voorbij gegaan. Deze week begint de 40-dagentijd. Jesus.net heeft een speciaal leesplan gemaakt om samen naar Pasen toe te leven. Op afstand en toch samen. 

Woensdag 17 februari start de 40-dagentijd. Voor veel mensen een periode van vasten en bezinnen in voorbereiding op Pasen. De vastentijd begint op Aswoensdag (de 17e dus) en eindigt een aantal weken later op Stille Zaterdag, 3 april. 

Alle feestdagen moesten dit jaar anders gevierd worden en ook Pasen 2021 zal niet anders zijn. Maar doordat alles anders moest, zijn we wel allemaal aan het denken gezet. Meer dan ooit zijn we bewust van ons verlangen om het leven en ons geloof te vieren. En om dat samen te doen!”, aldus Wilma Veen. 

Leesplan
Kunstenares en schrijfster Wilma Veen heeft daarom samen met Jesus.net een bijzonder leesplan samengesteld. Op de YouVersion Bijbel app is vanaf vandaag het leesplan 40 Dagen Naar Pasen – Bezinning & Inspiratie beschikbaar. Wilma Veen, schrijfster van de dagelijkse e-mail Ik Wonder Jou, neemt je mee door het leven van Jezus aan de hand van het Bijbelboek Markus. Samen zullen we ontdekken hoe we lichter kunnen leven in tijden van lijden. 

Dit leesplan is een ideale manier om de 40-dagentijd te doorlopen. Meld je aan op de app en ontvang ook elke dag een mooie Bijbeltekst om over na te denken. Binnen de app kun je het leesplan ook volgen met vrienden, familie of mensen uit je kerk. Zo gaan we samen, stap voor stap, op weg naar een bijzonder Pasen.

Via de mail
Wil je de app liever niet downloaden? Dan is er een andere manier om de teksten toch iedere dag te ontvangen! Meld je hier aan voor Ik Wonder Jou, een dagelijkse e-mail om je dag mee te starten. Hier zullen dezelfde teksten iedere dag gedeeld worden.  

Klik hier voor het leesplan in de YouVersion Bijbel app.
Klik hier om je aan te melden voor Ik Wonder Jou.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via [email protected]