Kerst met Wilma Veen: ambassadeur van Kerst voor Jou

Start | Kerst met Wilma Veen: ambassadeur van Kerst voor Jou

Wilma Veen is de nieuwe ambassadeur van Kerst voor Jou; een campagne die als doel heeft om kerken en individuen te ondersteunen rond Kerst door middel van een kant-en-klaar programma dat alle inhoudelijke ingrediënten biedt voor een toegankelijke Kerstviering. Thuis, online of in de kerk. 

Er is nog veel onzeker over hoe we Kerst dit jaar zullen vieren. Wellicht geen Kerstnachtdiensten, Kerstconcerten, sfeervolle markten of Kerstlichtjestochten. Nu zoveel mogelijkheden beperkt worden, is er nagedacht over een concept dat wel binnen de beperkingen past. Met het programma van Kerst voor Jou kun je dit jaar een kleurrijke kerst vieren, op maat! 

“In een periode waarin we afstand moeten houden, hebben we het eigenlijk juist zo nodig om kleur te brengen in straten en huizen! We willen mensen stimuleren juist nu dit feest met elkaar te vieren!’”, zegt Wilma Veen als ambassadeur van Kerst voor Jou. “We hebben er zo’n behoefte aan om juist die verbinding met elkaar te vinden, en daar leent kerst zich zo goed voor”, vervolgt de bevlogen Wilma. 

Kunstenares
Wilma Veen is bekend als kunstenares. Haar exposities in binnen- en buitenland trekken veel bezoekers, net als haar lezingen en workshops. Naast schilderen, schrijft ze ook boeken en is ze schrijfster van de dagelijkse bemoedigingsmail ‘Ik Wonder Jou’. 

Speciaal voor Kerst voor Jou, heeft Wilma 3 exclusieve schilderijen gemaakt, waarin het Kerstverhaal uitgebeeld wordt. Deze schilderijen vormen de rode lijn van het programma van Kerst voor Jou, dat door iedereen te downloaden is. “Ik inspireer je met kleurrijke schilderijen die ik speciaal voor Kerst, en voor jou dus heb gemaakt. En die mag jij gebruiken!” 

Nog even op een rijtje. Wat is Kerst voor Jou
● Toolbox voor een Kerstviering
Met alle benodigde ingrediënten voor een inhoudelijke Kerstviering aan de hand van 3 exclusieve schilderijen van Wilma Veen. (bevat o.a. 4 kwalitatieve video’s waarin we het penseel van Wilma volgen) 
● Toolbox voor Adventsavonden
Ark Mission en Houses Of Love hebben voor de 3 Adventsavonden inspiratie gezorgd om naar Kerst toe te leven. 
● 40 tellen! spel
Een spel dat iedereen in beweging zet. Een uniek spel dat ook kan dienen als bedankje of uitnodiging rondom de kerstdagen. 

Kerst voor Jou wordt jou aangeboden door Jesus.net, NEEMA-Vuurbaak, Ark Mission en Houses of Love. Meer info: www.kerstvoorjou.nl

Bekijk hieronder de video van Wilma voor een voorproefje van het eerste schilderij! 

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via [email protected]