Deze leesplannen stomen je klaar voor een nieuw seizoen

Start | Deze leesplannen stomen je klaar voor een nieuw seizoen

September is vaak een markeerpunt. Een nieuw schooljaar. Een nieuw seizoen. Een nieuw begin. De vakantie is weer voorbij. Terug aan het werk. Laat deze selectie van YouVersion Bijbelse leesplannen je klaar stomen om fris en gefocust weer aan de slag te gaan.Leesplan: Ontdek Gods doel voor jouw leven!
In de maatschappij waarin we leven, streven we naar succes, een goede baan en persoonlijke ontwikkeling. Deze dingen zijn zeker goed, maar ze geven ons geen volledige voldoening. Waarom niet? Omdat God ons gemaakt heeft met een doel dat nog meer bijzonder is! Je ontdekt er meer over in dit leesplan.

Leesplan: 7 Gewoontes om te groeien in je relatie met God
De aankomende 7 dagen gaan we elke dag kijken naar een gewoonte die ons kan helpen om te groeien in onze relatie met God. Je doel voor ogen houden en goed leren luisteren zijn maar een paar voorbeelden van de prachtige gewoontes die we samen gaan ontdekken.Leesplan: Durf te leven
God houdt ervan om cadeaus te geven aan Zijn zonen en dochters die op Hem vertrouwen. Hij houdt heel veel van degenen die dingen durven door geloof! In dit leesplan leren we dingen te durven. Want een beetje extra ‘durf’ kan je leven met God veranderen!

Leesplan: Dromen met God
Hoe ontdek je Gods droom voor je leven? Hoe ga je dromen met God? We zullen deze vragen beantwoorden in dit 7-daagse leesplan. Je zult een heleboel ontdekken over dromen met God, maar ook leren om gelijk te beginnen!

Hieronder vind je nog een twee prachtige leesplannen die geschreven zijn door onze partners. Ben je zelf voorganger, spreker of schrijver? Neem dan contact met ons op om ook jouw content met een groot publiek te delen.Leesplan: Poëzie in Prediker door Mark de Boer
Vraag je je weleens af wat de zin van het leven is? Heb je weleens het gevoel dat alles voor niets is of hoe het verder moet, juist nu in corona-tijd? Goed nieuws! Je bent in goed gezelschap. Het zijn precies de vragen en emoties waar Prediker mee worstelt. Mark de Boer schreef bij elk hoofdstuk een bijzonder gedicht. Lees mee en laat de woorden tot je hart spreken.

Leesplan: In de handen van Jezus door Tiemen Westerduin
God wil jou gebruiken! Wat doet het met jou als je geconfronteerd wordt met de nood in deze wereld? Slaat het je lam? Of ga je helemaal aan? In dit leesplan zoomen we in op het bekende verhaal van de vijf broden en twee vissen. Jezus komt in dit verhaal tussen jou en de nood in te staan. En Hij laat zien hoe Hij jou wil gebruiken.

De YouVersion Bijbel app laat mensen in verschillende vertalingen en talen de Bijbel ontdekken. Je kunt de leesplannen alleen volgen maar ook samen met vrienden of familie door een groep aan te maken. Jesus.net is de Europese ambassadeur van YouVersion en levert vele leesplannen. 

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via [email protected]