Gekozen en bewonderd!

Een 25-daagse e-mailserie gebaseerd op de beroemde serie 'The Chosen'. Elke dag stelt een volgeling van Jezus zich aan je voor.  Daarna ontvang je dagelijks de bemoedigingen van de prachtige serie Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Gekozen en bewonderd!

Een e-mailserie gebaseerd op de beroemde serie 'The Chosen'. 25 dagen lang leer je meer van de discipelen van Jezus. Daarna ontvang je dagelijks de bemoedigingen van de prachtige serie Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

The Chosen

De hitserie The Chosen vertelt het verhaal van Jezus en de mensen die hij ontmoet. Seizoen 1 wordt door de EO uitgezonden op NPO Start en NPO Plus.

"Het was wereldwijd het grootste gecrowdfunde mediaproject ooit"

- EO-directeur Arjan Lock

Lees het artikel op AD.nl of op EO.nl

Afbeelding Maria

Dag 1: Ik heb je bij naam geroepen

De waarheid is dat mijn naam niet het enige verwarrende in mijn leven was. Ik heb vage herinneringen aan vele momenten waarop ik het gevoel had dat ik niet degene was die de controle had over mijn leven. Iets duisters overheerste mij, en ik kon zien dat zelfs de mensen om mij heen er bang van waren.

Meer weten over The Chosen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

© copyright 2024 Jezus.nl. Lees hier ons Privacy Statement. ANBI.