Reinout van Heiningen

Start | Team | Reinout van Heiningen

Het raakt me dat zoveel mensen op deze wereld nog nooit van Jezus gehoord hebben. Al jarenlang zou ik me geen leven zonder God voor kunnen stellen, omdat hij mij richting geeft en mijn leven betekenisvol maakt. Vanuit dat verlangen ben ik, samen met mijn gezin, ruim 15 jaar betrokken geweest bij zendingswerk in Azië. Het grootste deel van die tijd hebben we in Thailand gewoond en gewerkt. We woonden op het platteland en waren bezig met evangelisatie en starten van nieuwe gemeentes. Vanaf 2015 was ik ook betrokken bij het bereiken van Thailand via internet.  

Nadat we in 2019 teruggekeerd zijn naar Nederland kwam de mogelijkheid om als partner director aan de slag te gaan bij Jesus.net. Ik vind het heel gaaf om wereldwijd met partner op te trekken en om de partners te begeleiden in het creëren van strategieën en implementeren van tools om zo de mensen in hun land op een passende manier kennis te laten maken met Jezus, te helpen groeien in geloof en dat geloof ook te delen met anderen. 

Reinout van Heiningen

PARTNERSHIP DIRECTOR

[email protected]

Wat het support team over Reinout zegt:

"WOORDEN"

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent. Je ontvangt ook maandelijkse de Algemene Nieuwsbrief van Jesus.net.

Online doneren...

...via iDeal, SEPA of Creditcard
voor zowel maandelijkse als eenmalige giften

...via een Tikkie.

Bid mee

Je kunt verder betrokken raken door met en voor ons te bidden. Wordt onderdeel van ons gebedsnetwerk.