Problemen? Krijg hier het beste advies!

Examen doen? Problemen met je familie? Ruzie met je vrienden? Ontdek het beste advies wat je ooit zult krijgen. 

Dani en Dannah draaien niet om de hete brei heen. In drie kleine woordjes leggen ze jou haarfijn uit wat je kunt doen als je het even allemaal niet meer ziet zitten!

Pray about it! Ofwel: bid ervoor! 

Met het advies van deze twee meiden kun je de wereld weer even aan. Deze twee zusjes Dani & Dannah Locket hebben hun eigen YouTube kanaal en zenden graag een stuk positiviteit de wereld in. Hun filmpjes zijn niet onopgemerkt gebleven. Hun video ‘Call Jesus’ is viral gegaan en de uitnodigingen om op televisie te komen stroomden binnen. Inmiddels zijn de meiden zelfs aan het acteren. 

Waarom zouden hun filmpjes zoveel mensen inspireren? Het zijn toch maar twee kleine meisjes – wat weten zij nou?
Misschien omdat we allemaal een beetje jaloers zijn op hun vastberadenheid, op hun vertrouwen. Hun boodschap is gewoon simpel: bel Jezus! 

Bid, gewoon zoals je bent

Maken we bidden soms niet te gecompliceerd? Hebben we te hoge verwachtingen van God of misschien wel juist te lage verwachtingen? Verwacht je dat God alles beter en goed maakt of heb je het gevoel dat God naar jou wel niet zal luisteren? Of misschien lijkt het alsof de hemel stil blijft. Het advies van Dani en Dannah is niet de oplossing van je problemen maar hun tip helpt je wel om jouw problemen in het juiste perspectief te plaatsen. Is er iets te moeilijk, te groot, te verdrietig, waar je niet met Jezus over kunt praten? 

Ga jij de uitdaging aan?

Hun advies is ook een uitdaging. Bid ervoor. Bel Jezus. Maar misschien denk jij: wat is het nummer dan? En hoe moet ik bidden? Lees hier meer over bidden en ontdek hoe dit simpele advies ook jouw leven kan veranderen. En als je eerst even meer wilt weten wie Jezus is, klik dan hier

Vergeet dit niet!

Misschien is wel de belangrijkste opmerking: “Vergeet niet dat God van jou houdt. Dat je een kind van God bent. Hij is blij met jou.” Als dit de basis is, hoe verandert dat dan jouw gesprek met God?  

Heb je zelf een slechte verbinding met Jezus en heb je hulp nodig om hem te ‘bellen’? Stuur ons hier een bericht en wij bidden graag voor je! Liever een persoonlijk gesprek over bidden? Onze e-coaches praat hier graag met je verder. 

En om af te sluiten met de woorden van Dani & Dannah: Call Jesus > Advice – take it – twice!