YouVersion lanceert nieuw platform voor gebed

Start | YouVersion lanceert nieuw platform voor gebed

YouVersion helpt mensen bidden, met een nieuwe functie op de Bijbel app: gebed. Je kunt gebedspunten bijhouden en delen met vrienden. Zo kun je samen bidden en danken en elkaar op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Bijvoorbeeld als een gebed verhoord is. Een prachtig online platform om je gebedsleven te verdiepen. 

YouVersion is vooral bekend als handige app waarmee je de Bijbel in verschillende talen kan lezen. Ook kun je leesplannen over verschillende onderwerpen volgen. Door deze functie voor gebed toe te voegen, hoopt YouVersion dat mensen meer gaan bidden en vooral ook samen.

De functie kan eenvoudig geactiveerd worden. Je kunt gebedspunten invoeren, bijhouden en archiveren. Als een Bijbeltekst jou aanspreekt, kun je dit als gebed meenemen. Als een gebed verhoord is, kun je dit markeren. Zo ontstaat een persoonlijke gebedslijst. Bijzonder is dat je ook de gebedspunten kan delen met andere gebruikers. Zo kun je met elkaar meebidden en danken. Je kunt een gebed vertrouwelijk houden, zodat alleen de mensen die jij uitnodigt het kunnen zien. Maar je kunt ook een gebedsketen maken. Dan kunnen vrienden van vrienden ook jouw gebed bidden en delen.

De app is in Nederland al bijna 2 miljoen keer gedownload en wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt. YouVersion gebed is in vele talen beschikbaar zoals Chinees, Italiaans, Spaans. Zo kun je ook wereldwijd connecten met vrienden en ondanks de afstand, samen bidden.

Jesus.net is de Europese partner van YouVersion en contactpersoon in Nederland. YouVersion biedt veel kansen om online contact te krijgen met jouw doelgroep. Neem contact op met Jesus.net en ontdek de mogelijkheden.

– EINDE PERSBERICHT –


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Aafke van der Spek, Communicatiemedewerker bij Jesus.net.

E-mail: aafke@jesus.net


Download hier media:

.           

 

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via communicatie@jesus.net