JESUS.NET ONTVANGT YOUTUBE SILVER AWARD

Start | JESUS.NET ONTVANGT YOUTUBE SILVER AWARD

YouTube kanaal ‘The Life of Jesus’ blijft groeien en uitbreiden

In de Watertoren van Rotterdam werd een speciaal pakket bezorgd: een YouTube Silver Award. Deze award werd aan Jesus.net toegekend, omdat het YouTube kanaal The Life of Jesus de 100.000 subscribers gepasseerd is. Waar dit aantal gratis abonnees in 2017 slechts 30.000 was, gaat de teller momenteel hard richting de 150.000. Ook het aantal talen waarin deze verfilming van het Bijbelboek Johannes gratis beschikbaar is groeit.


“The Life of Jesus, een film met als script woord voor woord het Johannes-evangelie uit de Bijbel, is momenteel beschikbaar in 21 talen. “

DE WERELD BEREIKEN

Video blijft steeds belangrijker en prominenter worden op internet. Jesus.net heeft als doelstelling om met deze film 95% van de internetgebruikers wereldwijd te bereiken. Hiervoor zouden zij in 40 talen online aanwezig moeten zijn. The Life of Jesus, een film met als script woord voor woord het Johannes-evangelie uit de Bijbel, is momenteel beschikbaar in 21 talen. Dit jaar komen daar in ieder geval de talen Tsjechisch en Turks bij. Het doel is om elk jaar vier talen toe te voegen, zodat uiteindelijk 95% van de internetgebruikers Jezus kunnen leren kennen.

10 MILJOEN VIEWS

Het passeren van 100.000 subscribers was niet de enige mijlpaal voor Jesus.net deze maand. De film The Life of Jesus werd in het Hindi meer dan 10 miljoen keer bekeken. India is tevens het land dat 50% van alle views op het kanaal voor haar rekening neemt. In de Verenigde Staten, Indonesië en Filippijnen worden de film en video’s daarna het meest bekeken. Daarnaast is 75% van de kijkers onder de 35 jaar.

OVER JESUS.NET

Jesus.net heeft de droom dat iedereen in de wereld vrije toegang heeft tot het evangelie, God kan leren kennen, kan groeien in het geloof in Jezus en het geloof eenvoudig kan delen. Tientallen variërende projecten, voornamelijk op internet, dragen bij aan het realiseren van deze droom.

—————————————-

– EINDE PERSBERICHT –

Neem voor meer informatie, beelden, interviewmogelijkheden en als u vragen heeft contact op met

Naomi Bosman
Communicatie Jesus.net
T: 06 34 11 32 50‬
E: [email protected]

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via [email protected]