Wij vieren vijf jaar wonderen!

Start | Wij vieren vijf jaar wonderen!

We vieren vijf jaar wonderen!  De eerste e-mail van A Miracle Every Day in het Frans werd 5 jaar geleden verstuurd door Eric Célérier. Vandaag de dag ontvangen duizenden mensen deze dagelijkse bemoedigingsmail in één van de 14 talen. Mensen uit Europa, Afrika, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Azië krijgen elke dag een persoonlijke bemoediging in hun inbox. In Nederland wordt de e-mail verstuurd onder de naam Ik Wonder Jou en geschreven door Wilma Veen. Wonderen gebeuren omdat mensen hun geloof en vertrouwen weer in Jezus stellen!

Vier nieuwe talen
Op dit moment hebben we de mogelijkheid om A Miracle Every Day in vier nieuwe talen te lanceren! We hebben de eerste stappen al gezet in twee talen (Portugees en Japans) en zijn in de voorbereidingsfase voor nog twee talen (Oekraïens en Duits).

We nodigen de mensen uit om lid te worden van ons gebedsteam, om hun eigen verhaal op te schrijven en te delen, en om de nieuwe talen financieel te steunen.

Wonderlijke video
Om te illustreren hoe God door de e-mails van A Miracle Every Day werkt, hebben we de mensen van onze teams over de hele wereld gevraagd om te delen wat ze in hun land zien. In deze video maken we een wereldreis. We gaan van India naar Spanje, van Japan naar Brazilië en van Nederland naar Rusland. Neem een ​​paar minuten de tijd om de video te bekijken en laat je inspireren door de wonderen van God! 

A Miracle Every Day wordt wereldwijd verspreid onder de vlag van Jesus.net. Kijk hier voor meer over A Miracle Every Day of kijk hier voor de Nederlandse versie Ik Wonder Jou. 

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via [email protected]