UNIEKE LEESPLANNEN ‘THE LIFE OF JESUS’ BESCHIKBAAR

Start | UNIEKE LEESPLANNEN ‘THE LIFE OF JESUS’ BESCHIKBAAR

Jesus.net lanceert een unieke set leesplannen gebaseerd op de film The Life of Jesus. Jan-Willem Bosman, directeur Jesus.net, heeft maar liefst 50 overdenkingen geschreven die de lezer meenemen door het leven van Jezus. “Ik wil mensen graag mee op reis nemen. Het begon eigenlijk in mijn eigen stille tijd. Ik las het Bijbelboek Johannes en zag de film en werd erg geïnspireerd. Ik hoop dat de lezers iets meekrijgen van mijn eigen verwondering en zelf op ontdekkingstocht gaan.”

 

De eerste 26 overdenkingen, verdeeld over 5 leesplannen, zijn vanaf 1 februari beschikbaar op de app van YouVersion. in het Nederlands en in het Engels. In maart zal het tweede deel gepubliceerd worden. De film The Life Of Jesus komt uit 2003 en is voor dit project in 50 kleine clips verdeeld. De lezer wordt als het ware stap voor stap mee op reis genomen door het leven van Jezus.

“Ik heb de leesplannen vooral geschreven voor mensen die Jezus niet zo goed kennen. De combi van video, het bijbehorende Bijbelgedeelte en de overdenking daagt ze hopelijk uit hun eigen mening te vormen over Jezus,” zegt Jan-Willem Bosman.

De leesplannen zijn gratis te lezen op de app van YouVersion. Jesus.net en YouVersion hebben een bijzondere samenwerking omdat Jesus.net de Europese vertegenwoordiger is van YouVersion. YouVersion is een wereldwijde organisatie met als doel de Bijbel beschikbaar te maken in alle talen. De leesplannen helpen mensen de Bijbel beter te begrijpen en dagelijks te lezen. Voorgangers, schrijvers en organisaties kunnen via de app leesplannen delen die een groot bereik hebben. In Nederland is de app 1,94 miljoen keer gedownload en daar komen elke maand 20.000 mensen bij. Per dag worden er 1700 leesplannen voltooid.

De leesplannen kun je vinden op Bible.com en de YouVersion app kun je (gratis) downloaden in de appstore voor Android of Apple. De overdenkingen zullen ook op website van Jesus.net zelf beschikbaar zijn in het Engels. Op YouTube kun je de film The Life of Jesus bekijken in vele talen.

 

– EINDE PERSBERICHT –


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Aafke van der Spek, Communicatiemedewerker bij Jesus.net.

E-mail: aafke@jesus.net

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via communicatie@jesus.net