OUD GOUD ontvangt de ProLife Zorgcheque

Start | OUD GOUD ontvangt de ProLife Zorgcheque

Het programma OUD GOUD heeft vandaag de ProLife Zorgcheque ter waarde van € 3439,- in ontvangst genomen. OUD GOUD wordt gemaakt door Jesus.net, in samenwerking met RTV Rijnmond. Directeur Jan-Willem Bosman heeft vandaag in de studio van Groot Nieuws Radio de cheque in ontvangst mogen nemen. 

“Wij zijn heel dankbaar voor deze cheque en de leuke samenwerking met ProLife. De Zorgcheque gaan we gebruiken voor seizoen 2 van ons programma OUD GOUD. Super bedankt alle mensen die op ons gestemd hebben!”, aldus Jan-Willem Bosman. 

Het programma OUD GOUD is speciaal gemaakt voor ouderen die worstelen met eenzaamheid. “Door de verhalen die we delen, willen we mensen laten zien hoeveel waarde hun leven nog heeft. Hoe ouder, hoe waardevoller zelfs. Daarom gebruiken we in de uitzending ook old-timers. Oude auto’s, maar juist daardoor meer waard,” zo vertelt regisseur Robbert-Jan Baelde. 

Seizoen 2
De opnames voor seizoen 2 zijn best een uitdaging geworden door alle beperkingen rondom corona, zo vertelt de regisseur. “We moesten een creatieve oplossing bedenken. Normaal gesproken rijden de presentator, de cameraman en de gast samen rond in een old-timer door de stad. Dat kon nu niet. Maar plan B werkte super goed. In de Van Nelle Fabriek twee old-timers naast elkaar. Alles op afstand maar toch passend bij het format van OUD GOUD.”

Het programma OUD GOUD staat niet op zichzelf. Kijkers kunnen zich hier ook inschrijven op de dagelijkse e-mailserie ‘Een Gouden Morgen’. Elke dag een bemoedigend bericht in de inbox, speciaal voor ouderen. 

In januari wordt seizoen 2 van OUD GOUD uitgezonden op RTV Rijnmond. 

De andere winnaars waren de Vereniging ter Bescherming van het Ongeboren Kind (VBOK) en Stichting Gratis Gezond.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via [email protected]