JESUS.NET LANCEERT VIER NIEUWE SANDY TALES

Start | JESUS.NET LANCEERT VIER NIEUWE SANDY TALES

Jesus.net lanceert vier nieuwe Sandy Tales. Een zandverhaal over Psalm 139 is vernieuwd en per direct beschikbaar.  Zandartiest Harm van Schaik heeft in opdracht van Jesus.net ook nog Sandy Tale gemaakt over de verloochening van Petrus. Deze video wordt op 28 februari gereleased. Op 13 maart komt de video over Esther online en de wonderbaarlijke spijziging volgt op 27 maart. 

De Sandy Tales zijn beschikbaar op de Jesus.net website en YouTube. De verhalen zijn in verschillende talen opgenomen, namelijk in het Nederlands, Engels en Farsi. Dit is ook de kracht van de zandverhalen: de video’s zijn universeel te begrijpen.

Strategie
Sandy Tales is deel van de bredere strategie van Jesus.net om om zoekers op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de Bijbel en God. In totaal zijn er al 25 videos uitgebracht. Een video staat niet op zichzelf. Op de website kunnen mensen altijd een stap verder zetten, bijvoorbeeld door zich aan te melden voor de dagelijkse e-mail Ik Wonder Jou of een online cursus over het geloof. Ook kunnen de Sandy Tales onderdeel zijn van een groter concept, bijvoorbeeld rond Kerst of Pasen.

Jesus.net
Jesus.net is een wereldwijd netwerk van meer dan 80 organisaties die zich bezighouden met online evangelisatie en discipelschap. De wereldwijde impact van Jesus.net is groot. Om de paar seconden maakt iemand op aarde, via een website, een keuze om Jezus te volgen. Dit zijn bijna 5000 mensen per dag. Sinds de start in 2005 zijn dit in totaal 18,4 miljoen mensen. Het hoofdkantoor van Jesus.net is gevestigd in Rotterdam.

– EINDE PERSBERICHT –


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Aafke van der Spek, Communicatiemedewerker bij Jesus.net.

E-mail: [email protected]


Download hier extra media:

.             

Psalm 139

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via [email protected]