Nieuw seizoen OUD GOUD van start

Start | Nieuw seizoen OUD GOUD van start

Het nieuwe seizoen van OUD GOUD start zaterdag 9 januari op RTV Rijnmond. Ontdek het goud in de levenservaring van oudere Rotterdammers. In een oude T-Ford blikken zeven ouderen terug op hun leven. Door Corona rijden we dit jaar niet door de stad maar halen we de stad op een andere manier dichtbij. In een drive-inn bioscoop in de oude Van Nelle Fabriek vertellen de senioren hun verhaal. 

Op zaterdag 17:15 uur start de eerste aflevering van seizoen twee van OUD GOUD. Presentator Chris Segers maakt zeven afleveringen met bijzondere mensen uit de stad Rotterdam. De afleveringen worden door de week heen ook herhaalt op RTV Rijnmond.

Kwajongen
De allereerste gast is Henk Stroeve, een oud-politieagent die vertelt over zijn tijd als diender in Rotterdam en hoe hij altijd eigenlijk een kwajongen is gebleven. “We zijn niet gestopt met spelen, omdat we oud worden, maar we worden oud, omdat we stoppen met spelen.” Andere gasten zijn onder andere: Sjaak en Clara Sies die de Voedselbank hebben opgericht en Harry Foort die vertelt over zijn dagen als taxi chauffeur en hoe een beenamputatie zijn leven op z’n kop zette: “Geniet van het leven. Vandaag heb je alles en morgen ben je het kwijt.” 
 
Een Gouden Morgen

Kijkers kunnen zich na de uitzending ook inschrijven voor een dagelijkse mail. Een Gouden Morgen is speciaal geschreven om ouderen te inspireren van het leven te genieten. Je kunt je alvast hier inschrijven. 

OUD GOUD is een samenwerking tussen Jesus.net en RTV Rijnmond.  

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via [email protected]