Geen gestress voor Kerst 2021

Start | Geen gestress voor Kerst 2021

Samen genieten van Kerst 2021! Het kan weer! Samen zingen, luisteren en kijken naar het kerstverhaal. Een boodschap die mensen samenbrengt en verbindt!

Nu we weer allen tezamen komen, rijst ook de vraag: hoe gaan dit vieren? Bij organisatoren slaat de stress nu al toe. Zoek niet verder want Jesus.net heeft de perfecte oplossing: een toolbox met alle ingrediënten voor een creatieve kerstviering!

Kerst voor Jou biedt jou de keuze uit twee complete programma’s voor een bruisende kerstavond. Deze programma’s bieden je alles wat je nodig hebt om als kerk, organisatie, (kinder-)club of groep, een prachtig event te organiseren. Vol verhalen en mooie kerstliederen!

Jesus.net heeft de voorbereiding gedaan! Jij hoeft de programma’s alleen maar te downloaden, te lezen, uit te voeren en ervan te genieten. Of het nou in een grote of kleine groep is – welke maatregelen er ook komen – met deze toolbox kun je online en offline een memorable kerstviering neerzetten.

Wat zit er in een toolbox?

Je ontvangt met de Kerst voor Jou toolbox een compleet inhoudelijk programma en duidelijke instructies.

– Exclusieve video’s
– Een volledig draaiboek
– Een script zodat je precies weet wat je kan zeggen
– Praatpaper om door te praten
– En als optie kun je een bijpassend cadeau als uitnodiging of bedankje aanschaffen

De toolbox is vrij te downloaden na een donatie (hoeveel mag je zelf bepalen) aan Jesus.net. Lees hier alles over Kerst voor Jou.

Kerst voor Jou toolbox 1

Toolbox 1: Een Kleurrijke Kerst

Tijdens het schilderen van vier kleurrijke doeken, laat Wilma Veen het kerstverhaal tot leven komen. Een toolbox vol kleur en passie.

Kerst voor Jou - toolbox 2

Toolbox 2: Kerst met Sandy Tales

Deze prachtige serie Sandy Tales nemen de kijker mee door het kerstverhaal. Een toolbox vol zandverhalen en creativiteit. 

Kerst voor Jou is een initiatief van Jesus.net & Neema.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via [email protected]