Jesus.net bereikt 1 miljoen subscribers op YouTube

Start | Jesus.net bereikt 1 miljoen subscribers op YouTube

ROTTERDAM | Jesus.net viert het behalen van een bijzondere mijlpaal: 1.000.000+ subscribers voor hun Jesus.net YouTube kanaal. “Ik weet nog goed hoe trots we waren toe we onze YouTube award krijgen voor 100.000 subscribers en nu zitten we al aan de miljoen subscribers! Mooi om op het platform YouTube het evangelie te kunnen delen met zoveel mensen,” aldus Jan-Willem Bosman, directeur Jesus.net.

Subscribers zijn mensen die niet alleen video’s bekijken op het kanaal maar zich abonneren om zo niets te hoeven missen van het kanaal. Veel abonnees bekijken niet eenmalig maar wekelijks video’s over Jezus en de Bijbel op dit Engelstalige kanaal. “Dit zijn mensen van over de hele wereld: USA, India, Brazilië etc. en veel kijkers zijn zoekers; mensen die op zoek zijn naar zingeving of meer willen weten over Jezus. Wat een kans om hen stap voor stap dichterbij Jezus te brengen,” zo vertelt Jan-Willem Bosman enthousiast. Naast video’s van bijvoorbeeld The Life of Jesus, Q&A’s over geloof en Sandy Tales, worden ook artikelen gedeeld en delen mensen hun eigen verhaal in de comments. Een team van vrijwilligers reageert hierop. Klik hier om het kanaal te bekijken.

“Dit kanaal is fantastisch. Ik probeer zoveel mogelijk te kijken, ook op mijn werk. Het bemoedigt mij telkens weer,” aldus kijker Mark.

Jesus.net heeft ook YouTube kanalen in vele andere talen als Spaans, Farsi en Hindi. Volgens Jan-Willem Bosman is dit nog maar het begin:“Wij blijven groot dromen. Volgend doel: nulletje erbij! Op naar de 10 miljoen subscribers! En niet alleen voor ons Engelstalige kanaal maar ook in al die andere talen. Want elke subscribers is een echt mens die verlangt naar meer van Jezus!”

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via [email protected]