Ik Wonder Jou elke werkdag op de radio

Start | Ik Wonder Jou elke werkdag op de radio

Ik Wonder Jou is elke werkdag te beluisteren op Groot Nieuws Radio. Rond 18:45 uur hoor je deze prachtige bemoedigingen van kunstenares en schrijfster Wilma Veen. Luisteraars zijn enthousiast: “Wat mooi die overdenkingen. Ze lijken voor mij heel vaak precies op het juiste moment te komen. Dank daarvoor.” 

Wilma Veen werkt samen met Jezus.nl en vertelt waarom zij betrokken is bij Ik Wonder Jou: “Mijn grootste passie is om mensen te inspireren met hoop, liefde, vrolijkheid, vertrouwen, moed en levenslust. Leef het leven lichter! Pluk de dag en vul je hoofd met positiviteit. Daarom geef ik mijzelf met hart en ziel aan Ik Wonder Jou. Ik geloof dat er wonderen in ieders leven gaan gebeuren.”

Samenwerking
Jezus.nl is heel blij met deze nieuwe samenwerking met Groot Nieuws Radio. Een mooie uitwisseling van kennis en content. Ik Wonder Jou levert de overdenkingen en bereikt zo een groter publiek. Jezus.nl helpt Groot Nieuws Radio met het persoonlijke online contact met luisteraars. 

De bijdrages zijn terug te lezen op ikwonderjou.nl. Wilma Veen schrijft deze teksten als bemoediging, zodat je zult groeien in geloof. Meld je nu ook aan om Ik Wonder Jou elke dag in je mail te ontvangen.

Ik Wonder Jou is de Nederlandse versie van A Miracle Every Day. Fransman Eric Célérier verstuurde vijf jaar geleden de eerste overdenking omdat hij een droom had om online mensen dagelijks te bemoedigen. Vandaag de dag ontvangen duizenden mensen deze dagelijkse bemoedigingsmail in één van de 14 talen. Mensen uit Europa, Afrika, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Azië krijgen elke dag een persoonlijke bemoediging in hun inbox. 

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via [email protected]