Geef kleur aan Kerst

Start | Geef kleur aan Kerst

Kerst vieren in 2020. Hoe dan? Geen paniek. Wij bieden je een kleurrijke Kerst! Juist in deze onzekere tijd delen we de hoopvolle boodschap van Kerstmis. Met Kerst voor Jou bieden we een compleet programma voor drie Adventsavonden en voor Kerstavond. Laat je inspireren door de kleurrijke schilderijen van kunstenares Wilma Veen.

Wij hebben de voorbereiding gedaan. Jij hoeft de programma’s alleen maar te downloaden, te lezen, klaar te zetten en toe te passen op jouw situatie.

Met Kerst voor Jou ontvang je:

  • Vier exclusieve video’s waarin het Kerstverhaal op schildersdoek tot leven komt
  • Een draaiboek, een script en een praatpaper
  • Duidelijke instructies en tips om jullie Kerstfeest op maat te vieren
  • Inspiratie voor drie Adventsavonden

Speciaal voor Kerst voor Jou is er ook een uniek spel ontwikkeld. Je kunt het spel 40 Tellen gebruiken om samen na te denken over Kerst. Of geef het spel weg als Kerstcadeautje!

Kerst voor Jou is geschikt voor grotere groepen of gewoon in de huiskamer. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt voor een gezellige, kleurrijke en professionele Kerstviering. Kijk hier voor meer informatie en inspiratie.

Kerst voor Jou wordt jou aangeboden door Jesus.net, NEEMA-Vuurbaak, Ark Mission en Houses of Love. Deze campagne heeft als doel om mensen missionair te ondersteunen rond Kerst door middel van een kant-en-klaar concept dat alle ingrediënten biedt voor een toegankelijke Kerstviering voor bijvoorbeeld kerken, huiskringen of scholen.

Directeur van Jesus.net Jan-Willem Bosman over Kerst voor Jou: “Kerst is nog steeds een van de hoogtijdagen in Nederland. Vrijwel iedereen viert het. En mensen zijn op zoek naar de betekenis hiervan. Daarbij is iedereen weer op zoek (zeker door corona) naar verbinding. Als wij het oorspronkelijke kerstverhaal op een moderne en relevante manier kunnen laten zien, dan zal dat een aantrekkingskracht naar mensen hebben die niet weten waarom Jezus geboren werd. De prachtige video’s van de schilderijen, met het bijbehorende script levert iedereen een geweldige basis het kerstverhaal te delen! En om met elkaar te verbinden.”

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via [email protected]