Feestje: 4.000.000 keer Jesus.net leesplannen gelezen

Start | Feestje: 4.000.000 keer Jesus.net leesplannen gelezen

Jesus.net viert deze week een bijzondere mijlpaal. Op de Bijbel app YouVersion is maar liefst 4.000.000 keer een Jesus.net leesplan gelezen. Miljoenen mensen wereldwijd hebben deze Bijbel app op hun telefoon zodat ze in hun eigen taal de Bijbel kunnen lezen. Door de leesplannen kunnen ze de Bijbel beter leren begrijpen.

Danielle uit Australië heeft één van de leesplannen gevolgd en mailt ons vol enthousiasme:
“Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor het leesplan over ‘Het leven van Jezus’. Elke dag was ik in tranen omdat ik zo geraakt was door de video’s en overdenkingen. Ik ben overweldigd als nooit tevoren door Jezus’ liefde voor mij. Dank!” 

Bijzonder om te zien hoe wereldwijd mensen Jezus en de Bijbel beter leren kennen door de leesplannen heen. Klik hier om ook het leesplan van “Het leven van Jezus’ te volgen.

De leesplannen van Jesus.net verschijnen in veel verschillende talen, onder andere in het Engels, Spaans, Portugees en Nederlands. Het bereik is daardoor groot. Hiervoor werkt Jesus.net als Europese ambassadeur van YouVersion samen met Nederlandse en internationale partners. In Nederland werkt Jesus.net onder de naam Jezus.nl. Klik hier op deze website om nog veel meer mooie Nederlandse initiatieven te zien.

Ben jij een schrijver of spreker of willen jullie als kerk of organisatie ook online mensen laten groeien in geloof? Neem contact op om te kijken op wat voor manier we jouw boek, preek, blog of overdenking als leesplan kunnen publiceren.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via [email protected]