Enorme groei leesplannen YouVersion

Start | Enorme groei leesplannen YouVersion

Binnenkort hopen wij onze vijf miljoenste aanmelding voor een Jesus.net leesplan te ontvangen op de Bijbel app YouVersion! We zien de afgelopen maanden een enorme groei in de behoefte om een leesplan te volgen en zo de Bijbel beter te leren begrijpen.

Europees vertegenwoordiger
Jesus.net is de Europese vertegenwoordiger van YouVersion. Wij begeleiden partners in heel Europa om deel te worden van de app en werken mee om het platform van YouVersion te vergroten. Jesus.net levert zelf ook wekelijks nieuwe leesplannen voor deze Bijbel app. We bieden in 9 verschillende talen leesplannen aan. In het Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Portugees, Telugu, Arabisch, Hongaars en Tsjechisch. 

In juni waren we blij verrast toen we zagen dat er vier miljoen inschrijvingen waren op onze leesplannen. Maar dat we nu nog geen vier maanden later nog eens een miljoen lezers zouden krijgen, hadden we niet verwacht. We zien veel kerken en organisaties de switch maken naar steeds meer online activiteiten. Door Corona worden we steeds digitaler en ontdekken we de online mogelijkheden voor Bijbelstudie. De YouVersion Bijbel app is uitstekend geschikt om samen, maar toch op afstand, de Bijbel beter te leren kennen. 

1482 verschillende talen
Op de YouVersion Bijbel app kun je de Bijbel lezen in 1482 talen en 2170 verschillende vertalingen. Alleen in Nederland is de app al meer dan 4,4 miljoen keer gedownload. Zet ook de app YouVersion op je telefoon of tablet en volg een inspirerend leesplan of kijk hier op de website van Bible.com. Nodig vrienden of familie uit om samen een leesplan te volgen en zo ook elkaar te bemoedigen. Op afstand en toch samen de Bijbel lezen. 

Zelf waardevolle overdenkingen toevoegen? Als vertegenwoordiger van YouVersion in Nederland adviseren we je graag en denken met je mee op wat voor manier je als auteur, voorgangers, kerk of organisatie kan bijdragen. 

Klik hieronder om een leesplan te gaan volgen, geschreven door Jesus.net of één van onze partners. 

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via [email protected]