FEESTVIEREN IN DE LAURENSKERK ROTTERDAM

Start | FEESTVIEREN IN DE LAURENSKERK ROTTERDAM

Internationale, interactieve avond vol muziek en indrukwekkende verhalen

Honderden mensen komen op 20 mei naar de Laurenskerk in Rotterdam voor een speciale celebration (viering). Tijdens deze avond zien, horen en ervaren mensen hoe Jezus levens verandert en wat de enorme impact van online evangelisatie wereldwijd is. Aanleiding voor dit feest is het 10-jarig bestaan van Jesus.net.


“Verbinding tussen oud en nieuw, tussen mensen wereldwijd en met Jezus.”

VERBINDING

Verhalen van over de hele wereld staan centraal. Daarnaast spelen muziek, video, zang en ontmoeting een belangrijke rol. Tijdens deze avond verbindt presentatrice Rebecca Bijker de verschillende onderdelen aan elkaar. Ook worden oud en nieuw aan elkaar verbonden. “Het is geweldig om in deze oude kerk te kunnen vieren dat mensen via nieuwe, moderne wegen God en Zijn liefde leren kennen”, vindt Jan-Willem Bosman, directeur Jesus.net. Organist Arjan Breukhoven zal op het traditionele, oudste orgel van Nederland moderne liederen spelen. De samenzang wordt geleid door Freek van der Brugge en Liesbeth Koedoot (bekend van de band LEV).

“Het wordt een internationale, spetterende avond, vol indrukwekkende beelden, waarin het gaat om Jezus en verbinding tussen mensen wereldwijd”, aldus Jan-Willem. “Iedereen is welkom!” De toegang is gratis, maar mensen moeten zich wel vooraf aanmelden. “Vol is vol.”

JEZUS LEREN KENNEN VIA INTERNET

Mensen met vragen over het geloof of zingeving stellen deze vragen vaak op internet, aan Google. Jesus.net maakt via verschillende websites contact met deze mensen, biedt hen een korte introductie van het geloof en biedt hen mogelijkheden aan om meer over Jezus te ontdekken, door gratis online cursussen, video’s, apps en e-mailseries. Mensen die Jezus al volgen worden uitgedaagd om hun geloof (online en offline) te delen met hun omgeving. Uiteindelijk hoopt Jesus.net dat mensen de stap zetten van online zoeken en leren naar een lokale kerk of offline community.

De afgelopen 10 jaar heeft Jesus.net al duizenden getuigenissen mogen ontvangen van mensen die Jezus hebben leren kennen dankzij het internet. Reden voor een feest! Kijk hier de trailer voor de celebration.

Kaarten zijn gratis te reserveren via Jesus.net/Celebration.

OVER JESUS.NET

Jesus.net is een netwerk van meer dan 85 organisaties wereldwijd, actief in 34 talen, met het doel mensen te helpen iedere dag een stap dichter bij Jezus te komen.

—————————————-

– EINDE PERSBERICHT –

U bent van harte uitgenodigd om dit feest mee te beleven. Voor uw werk of persoonlijk, met al uw vrienden en familie! Neem voor meer informatie, beelden, interviewmogelijkheden en als u vragen heeft contact op met

Naomi Bosman
Communicatie Jesus.net
T: 06 34 11 32 50‬
E: [email protected]

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via [email protected]