Bijbelverhaal Martha & Maria komt tot leven in nieuwste Sandy Tale

Start | Bijbelverhaal Martha & Maria komt tot leven in nieuwste Sandy Tale

Het Bijbelverhaal van Martha en Maria komt tot leven in de nieuwste Sandy Tale van Jezus.nl. Zandartiest Harm van Schaik vertelt op creatieve wijze over de ontmoeting van deze twee zussen met Jezus. Zijn bezoek brengt nogal wat emoties teweeg. 

Jezus.nl lanceert regelmatig nieuwe zandverhalen. Deze Sandy Tales zijn te vinden op het YouTube kanaal van Jezus.nl en op de vernieuwde website van Jezus.nl. Deel de video’s op social media of gebruik de zandverhalen bij een preek of Bijbelstudie.

Op de Bijbel app YouVersion kun je nu ook een leesplan volgen over dit zandverhaal. Klik hier. Het leesplan brengt het verhaal nog dichterbij en toepasbaar in je eigen leven. Dit leesplan is geschreven door pioneer en buurtpastor Joris van der Spek uit Rotterdam Feijenoord. Jezus.nl is onderdeel van Jesus.net, een wereldwijd netwerk van online ministry partners. Deze samenwerking is een goed voorbeeld hoe verschillende partners binnen het Jesus.net netwerk elkaar versterken. Jesus.net is namelijk de Europese ambassadeur van YouVersion. Samen met lokale partners produceert Jesus.net honderden leesplannen per jaar. Ook geïnteresseerd in het maken van leesplannen? Neem contact met ons op. 

De video en het leesplan zijn ook beschikbaar in het Engels.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via [email protected]