EEN BIJZONDERE KIJK OP ALLEDAAGSE MOMENTEN

Start | EEN BIJZONDERE KIJK OP ALLEDAAGSE MOMENTEN

Nieuwe app Bible Lens matcht foto’s en Bijbelteksten

YouVersion, bekend van de Bijbel-app, heeft de nieuwe app Bible Lens ontwikkeld. Gebruikers maken of kiezen een foto, waarna de app een afbeelding ontwerpt met een bijpassende Bijbeltekst. De app helpt je om momenten uit het dagelijks leven in een Bijbels perspectief te plaatsen.

“Bible Lens is een geweldige manier waardoor mensen dagelijks,

gemakkelijk met Gods woord kunnen leven.” Jan-Willem Bosman

 

Momenten herontdekken en delen

“Met Bible Lens kun je elk moment opnieuw ontdekken, door de ‘lens’ van de Bijbel”, schrijft YouVersion. Bible Lens analyseert niet alleen objecten, maar ook gezichtsuitdrukkingen en de omgeving die op een foto staat. In één klik matcht de app het beeld met meerdere bijpassende Bijbelteksten. Deze teksten verschijnen in verschillende designs op de gekozen foto. De kleuren, lettertypes en filters op de afbeelding kunnen ook handmatig aangepast worden. De app biedt direct de mogelijkheid om deze hoge kwaliteit afbeelding op te slaan en te delen met vrienden. 

De app is op dit moment exclusief te gebruiken in het Engels en verkrijgbaar in de Apple App Store. YouVersion hoopt de Android-versie van de app zo snel mogelijk te lanceren.

YouVersion en Jesus.net

YouVersion vierde onlangs hun tienjarig bestaan. Sinds 2018 is Jesus.net een wereldwijde partner van YouVersion. “We zien het gebruik van YouVersion groeien”, vertelt directeur Jan-Willem Bosman (Jesus.net). De Bijbel-app van YouVersion heeft inmiddels meer dan 330 miljoen downloads en is gratis beschikbaar in meer dan 1000 talen, in 1757 Bijbelvertalingen. Nu, na tien jaar, komt YouVersion met een nieuwe app die Gods woord met beelden combineert. Jan-Willem: “Bible Lens is een geweldige manier waardoor mensen dagelijks, gemakkelijk met Gods woord kunnen leven. Erg leuk te ontdekken hoe Bijbelteksten bij alledaagse situaties passen.”

Voorbeeld van wat de Bible Lens app doet.

Over Jesus.net

Jesus.net heeft de droom dat iedereen in de wereld vrije toegang heeft tot het evangelie, God kan leren kennen, kan groeien in het geloof in Jezus en het geloof eenvoudig kan delen.

—————————————-

– EINDE PERSBERICHT –

Neem voor meer informatie, beelden, interviewmogelijkheden en als u vragen heeft contact op met

Hanna Nennie – van Gemeren
Communicatie Jesus.net
T: 06 40 75 02 31‬
E: [email protected]

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via [email protected]