100% Advent en Kerst

Start | 100% Advent en Kerst

Welke nieuwe maatregelen er ook gaan komen in Nederland, één ding is zeker: Advent gaat gewoon door! Zondag 28 november is alweer de 1ste Adventszondag. En Wilma Veen, kunstenares en schrijfster van Ik Wonder Jou, neemt jou graag mee op reis naar Kerst. Haar leesplan 100% Advent en Kerst is een uitnodiging voor iedereen die de komende maand gevuld wil worden met positiviteit en perspectief.

“Het is met alle toestanden in de wereld al zo donker… Wat nou als duizenden christenen elke dag zich volop laten vullen met positieve woorden en met de liefde van God!” aldus Wilma Veen. “In het leesplan neem ik je mee langs de plaatsen waar de komst van Jezus werd voorspeld en waar gewone mensen, zoals jij en ik, zich opmaakten om deze Koning te ontmoeten.”

Vanaf zondag 28 november kun je mee op reis. Geen enkele reisbeperking in zicht. Geen paspoort nodig. Meld je hier nu aan voor 100% Advent en Kerst en ontvang elke dag een overdenking in je inbox. Of klik hier om via de Bijbel app YouVersion aan te haken. Geen zin in lezen? Luister dan naar Wilma zelf via de audio button.

Liever niet alleen reizen? Je kunt via de YouVersion app mensen uitnodigen om samen het leesplan 100% Advent en Kerst te gaan volgen en te bespreken.

De leesplannen zijn voor iedereen toegankelijk en beschikbaar gemaakt door Jesus.net.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen via [email protected]