42. Maar Jezus zei: “Wat heerlijk is het als mensen Gods woorden horen en ze ook doen!”

Waarom dit beeld?

Door Peter van Dijk

De uitspraak in context:

Toen Hij dit zei, riep een vrouw in de grote groep mensen luid: “Wat heerlijk voor een moeder om zo’n zoon te hebben!” Maar Jezus zei: “Wat heerlijk is het als mensen Gods woorden horen en ze ook doen!” (Lucas 11:27-28, BB)

Ook interessant:

We zijn allemaal bekend met een navigatiesysteem om ons te helpen de weg naar een bepaalde bestemming te vinden. Vandaag starten de meeste mensen hun reis met een ‘navigator’. Het navigatiesysteem is een betrouwbare vriend geworden dat ons op een vriendelijke manier instructies en advies geeft. Ook als je de verkeerde afslag neemt stuurt de navigator je op op een vriendelijke manier terug of adviseert je een andere route te nemen. Maar je komt wel op je bestemming terecht.

Stel je nu eens voor dat je je eigen geestelijke navigator hebt – een tool die jou dagelijks helpt op jouw geestelijke reis. De app LikeJesus stuurt interessante informatie naar jouw telefoon om je te helpen in je geestelijke reis en helpt jou te groeien als een discipel van Jezus. Download hem hier.