Wie is Jezus?

Wie is Jezus?

Jezus is het centrale figuur van het Christendom. Over de hele wereld zijn mensen, van verschillende culturen en achtergronden, geïnspireerd door deze man. Wat betekent het om Jezus te volgen?

Ontdek hier wie Jezus is

Over wie hebben we het nu eigenlijk?

SandyTales_deZandschepper

De verhalenverteller

In de Bijbel staan tientallen verhalen die door Jezus verteld zijn. Hij vertelde ze aan zijn beste vrienden, aan grote groepen en aan individuen, zoals jij en ik. De zandschepper blaast deze verhalen tot leven door ze in zand te tekenen. Wat vertelt Jezus aan jou door deze verhalen heen?

Jezus en Ik

Hoe zit dat nu met al die stromingen? De een gaat twee keer naar de kerk op zondag, de ander komt met een kleine groep samen in de woonkamer en noemt dat 'kerk zijn'.

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Hoe zie jij Jezus en hoe beleef jij je geloof?

FeaturedImage_two-people-talking
Feestdagen_Dankzij_Jezus

Feestdagen dankzij Jezus

In onze kalender staan heel wat vrije dagen die je, misschien zonder te weten, te danken hebt aan Jezus. Kerstfeest is misschien wel de bekendste. In sommige landen is zelfs het Drie-Koningen feest een belangrijke vrije dag. Carnaval wordt in vooral het van oorsprong katholieke zuiden gevierd, maar het is niet voor niets precies voor de vastentijd begint, een opmaat naar, Palmzondag, Goede Vrijdag en Pasen. Hemelvaart is een extra vrije dag in de lente en daarna krijg je ook altijd nog Pinksteren, maar dat valt altijd op een zondag.

Het leven zit vol vragen en (te) weinig antwoorden. Daarom denken we graag met je mee! Stel je vraag en wij brengen jou dan met een van onze E-coaches in contact.