De Volgende Stap

Start | De Volgende Stap

Welke volgende stap kun jij zetten met Jezus? Ontvang vanaf nu elke dag een inspirerende mail in je inbox. Aangenaam! Ik ben Jan-Willem Bosman en ik ben de schrijver deze overdenkingen. Ik ben directeur bij Jesus.net, een wereldwijd netwerk voor online evangelisatie. In Nederland bekend als Jezus.nl. Ik ben getrouwd met Marjon en vader van vier zoons.

Als Jesus.net werken wij samen met het LUMO Project, de makers van de film over het leven van Jezus. Eigenlijk kijk je naar een getuigenverslag van 2000 jaar geleden waar nu videobeelden bij gemaakt zijn. De film heeft mij persoonlijk erg geïnspireerd.

De film is in korte clips geknipt. Bij elke video sta je stil bij een deel uit het leven van Jezus. Tijdens de corona tijd ben ik begonnen met het schrijven voor een korte overdenking bij elke video. Eerst voor mijzelf maar nu wil ik jullie graag op weg meenemen. Samen gaan we onderweg met Jezus. Regelmatig komen er nieuwe video’s en dus nieuwe overdenkingen online. Deze overdenkingen worden gebundeld in leesplannen op de Bijbel app YouVersion.

Je kunt je ook nu al inschrijven voor een dagelijkse e-mailserie ‘De Volgende Stap’. Daarin neem ik je samen met Wilma Veen (een goede vriendin en kunstenares) mee in de wandeling met Jezus. Geef je nu op en krijg elke dag een inspirerende mail in je mailbox van mij en Wilma Veen. Ontdek samen met ons welke volgende stap jij kunt zetten.

Bij de inschrijving ontvang je een prachtige poster, gemaakt door Wilma. Je krijgt morgen de eerste overdenking al in je inbox.

Jan-Willem Bosman