Start | Livestream

Live diensten bij Groot Nieuws Radio

Groot Nieuws Radio organiseert de komende zondagen live kerkdiensten. Nu veel kerkdiensten worden afgelast vanwege het coronavirus, wil Groot Nieuws Radio christenen in Nederland dienen door een actuele kerkdienst te houden.

De kerkdienst is de komende zondagen vanaf 10:00 uur te horen bij Groot Nieuws Radio. Het christelijke radiostation is te ontvangen via internet, DAB+, interactieve tv en de gratis app.

Mocht de livestream hier niet werken, ga dan naar https://grootnieuwsradio.app/.

15 maart: Ron van der Spoel

Heb je zondagochtend de live kerkdienst gemist? Die is nu terug te luisteren op de website van Groot Nieuws Radio via Groot Nieuws Gemist. Ron van der Spoel sprak over het thema ‘Bij U schuil ik’ naar aanleiding van Psalm 46. Joke Buis & band maakte muziek tijdens de viering.

Nu deze weken veel kerkdiensten worden afgelast vanwege het coronavirus, wil Groot Nieuws Radio christenen in Nederland dienen door actuele kerkdiensten te houden.

22 maart: Arie de Rover

Deel je gebedspunten

Bij Jezus.nl staat een gebedsteam van ruim 1.000 mensen klaar om voor jou te bidden. Is er een gebedspunt dat je met hen wilt delen, ga dan naar onze gebedspagina (opent in een nieuw venster).

Wist je dat je met de YouVersion Bijbel app ook een leesplan samen kunt lezen? Ontdek hier de leesplannen van Jezus.nl die in deze app zijn verschenen.