Gebed is nodig – Bid je mee?

Start | Gebed is nodig – Bid je mee?

Bid mee met het gebedsnetwerk van Jesus.net!

Elke week ontvang je een e-mail met een aantal gebedspunten. Hieronder lees je er meer over.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

"Dank u wel voor de mogelijkheid om op deze manier de Heer te dienen. Het is een eer!"

Dit is één van de vele reacties die we dagelijks ontvangen vanuit ons gebedsnetwerk. Ook jij kunt meebidden en daarmee mensen die ver weg wonen, dicht bij God brengen. Wil je de droom meedragen van Jesus.net?

De droom van Jesus.net is dat ieder mens op deze wereld het evangelie ontdekt, God leert kennen en in Jezus groeit. En we zien de impact op levens via onze websites, apps en cursussen. Elke paar seconden is er iemand in de wereld die een keuze maakt voor Jezus. Het is onze droom dat mensen blijven groeien in hun geloof en dat ze zich zullen aansluiten bij een lokale kerk of groep christenen, afhankelijk van het land waar ze wonen.​

We krijgen dagelijks gebedsverzoeken binnen van mensen over allerlei onderwerpen. Voor deze verzoeken zijn mensen beschikbaar die bidden. We geloven dat gebed levens van mensen kan veranderen. En God is bij machte nog veel meer te doen dan wij bidden of beseffen.

Enthousiast geworden om mee te bidden? Vul dan je e-mailadres en voornaam in en je ontvangt één keer per week een mail met gebedsverzoeken.

Coördinator Gebedsnetwerk