Hoe kijkt God naar mij?

Start | |

Wat zou God van mij vinden? Hoe kijkt God naar mij? Wat heeft Jezus over mij gezegd? Als je verliefd bent en je krijg een lief appje of een mooi kaartje van diegene dan word je bevestigd in de liefde. Als je niks hoort, kun je onzeker worden. Misschien zoek jij ook wel naar die bevestiging van God.

Deze video is gemaakt als een bericht van God aan jou. Alle teksten komen uit de Bijbel en zijn aan elkaar verbonden. Maar de Bijbel is toch een oud en onpersoonlijk sprookjesboek? Veel mensen vinden het lastig om de Bijbel te begrijpen. Want wat heeft de Bijbel mij vandaag de dag nog te zeggen? 

De Bijbel staat niet alleen vol verhalen uit het verleden maar ook vol met gedachten van God en uitspraken van Jezus. Deze oude woorden zijn ook speciaal voor jou geschreven en zijn vandaag de dag nog net zo waar als toen ze voor het eerst werden opgeschreven. De manier waarop God naar jou kijkt, verandert niet. Zie het als een soort serenade van Gods liefde voor jou. 

Zullen we doorpraten?

Heb je een vraag, wil je je verhaal kwijt of een goed gesprek? Vul dan onderstaand formulier in. Een van onze vrijwilligers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Enable javascript in your browser if this form does not load.

Wil je meer ontdekken?