KERK ZIJN en de ONLINE KANSEN benutten

Hoe blijf je in deze tijd als kerk verbonden met elkaar?

De grote vraag voor veel kerken op dit moment. De corona crisis sloot plotseling alle kerkdeuren. De toekomst blijft onzeker: wanneer kunnen we weer grote samenkomsten en activiteiten houden? Hoe zorg je ervoor dat gemeenteleden zich verbonden blijven voelen met de kerk, met elkaar en bovenal met God?

Een grote uitdaging. Tegelijkertijd ontdekken steeds meer kerken ook de mogelijkheden van het internet om te connecten met de gemeente maar ook met de mensen daarbuiten. Jezus.nl laat de kansen zien die kerken hebben om die online verbinding te behouden en te vergroten. Ook als straks de kerkdeuren weer wagenwijd openstaan.

In de brochure 'KERK ZIJN en de ONLINE KANSEN benutten' delen we kennis, tips, ervaringen en aanbevelingen die kerken, huiskringen of andere communities kunnen helpen verbonden te blijven met elkaar.

Take a look at this

De Online Buurtkerk is een virtuele pub waar je binnenwandelt voor een goed gesprek over de zin en onzin van het leven. Een gezellige plek waar je terecht kunt met jouw vragen of ideeën over het geloof. Met een biertje of cola in de hand luister je naar elkaars verhalen en meningen en ga je samen de diepte in.

Vier dit jaar een kleurrijke Kerst! Met een boodschap die al eeuwen mensen hoop geeft. Een verhaal dat mensen samenbrengt en verbindt. Download nu de kant-en-klare toolbox van Kerst voor Jou. Voor thuis, online of bij een samenkomst.