De Volgende Stap

Start | De Volgende Stap


*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Aangenaam! Ik ben Jan-Willem Bosman en ik ben de schrijver de overdenkingen Onderweg met Jezus. Ik ben directeur bij Jesus.net, een wereldwijd netwerk voor online evangelisatie. In Nederland bekend als Jezus.nl. Ik ben getrouwd met Marjon en vader van vier zoons.

Als Jesus.net werken wij samen met het LUMO Project, de makers van de film over het leven van Jezus. Eigenlijk kijk je naar een getuigenverslag van 2000 jaar geleden waar nu video beelden bij gemaakt zijn. De film heeft mij persoonlijk erg geïnspireerd.

De film is in korte clips geknipt. Bij elke video sta je stil bij een deel uit het leven van Jezus. Tijdens de corona tijd ben ik begonnen met het schrijven voor een korte overdenking bij elke video. Eerst voor mijzelf maar nu wil ik jullie graag op weg meenemen. Samen gaan we Onderweg met Jezus.

Waarom ben ik begonnen met schrijven?  Wat kun je nog meer verwachten? Bekijk hieronder een korte video die ik maakte tijdens mijn ochtendwandeling door het park.

In 2021 kun je dus meer leesplannen verwachten op YouVersion. Die verschijnen vanzelf in deze Bijbel-app. Je kunt je ook inschrijven voor een dagelijkse e-mailserie ‘De Volgende Stap’. Daarin neem ik je samen met Wilma Veen (een goede vriendin en kunstenares) mee in de wandeling met Jezus. Geef je nu op en krijg elke dag een inspirerende mail in je mailbox van mij en Wilma Veen. Ontdek samen met ons welke volgende stap jij kunt zetten.

Bij de inschrijving ontvang je een prachtige poster, gemaakt door Wilma. Je krijgt morgen de eerste overdenking al in je inbox.

Jan-Willem Bosman