Vergeven

Start | Cursussen | Vergeven

Ze zeggen wel eens dat vergeving met de jaren komt. Oudere mensen zijn over het algemeen milder en vergevingsgezinder. Maar waarom zou je wachten tot je oude dag? Want vergeven kost dan wel tijd. Maar vooral het níét vergeven kost tijd en energie.

Online cursus

In deze online cursus zal je nadenken over de woorden “sorry”, “het spijt me”, “ik vergeef je” en al die woorden die soms zo moeilijk zijn om uit te spreken of te horen, maar die ons daadwerkelijk genezing kunnen bieden. We zullen het hebben over onze gekwetstheid, de dingen die ons zijn overkomen.

Het is een cursus voor jou alleen. Om er zelf doorheen te werken, zelf een weg van vergeving te bewandelen. Als je de moed er voor hebt. En als je het durft, zal je leven veranderen!

Thema’s:

De cursus bevat 7 thema’s. Je kan ieder thema in maximaal een half uur doornemen, al hangt het van jezelf af hoe grondig je de opdrachten wilt maken.

  1. Wat is vergeven?
  2. Wat vergeven niet is
  3. Vertel je verhaal
  4. Hoe kan je vergeven?
  5. Een relatie herstellen (of loslaten)
  6. Alles kan worden vergeven
  7. Stap een nieuwe wereld in

PS: na het afronden van een thema moet je een dagje wachten voor je door kunt gaan. Deze vertraging zit er bewust op om ervoor te zorgen dat je de cursus niet overhaast.