Uitspraken van Jezus

Start | Uitspraken van Jezus

Jezus nam geen blad voor de mond. De Bijbel staat vol met verhalen en uitspraken die laten zien waar Jezus voor staat. Hij spreekt zich onder andere uit over roddelen, integriteit, over geld en macht. Maar Jezus leefde toch +/- 2000 jaar geleden? Wat kan ik nu nog leren van deze oude quotes? Je zult ontdekken dat zijn woorden nog net zo krachtig zijn als toen en direct toepasbaar in je eigen leven.

Wist je trouwens dat de Nederlandse taal vol is met uitdrukkingen van Jezus?  Muggenziften. De andere wang toekeren. Door het oog van de naald kruipen. Parels voor de zwijnen gooien. Allemaal quotes van Jezus.

Ontdek wat Jezus heeft gezegd, in welke context en wat hij daar waarschijnlijk mee bedoelde. Laat je inspireren door de woorden van Jezus.

Ongelovige Thomas

Ken je de ‘Mission Impossible’ films? Ik vind het heerlijk om dit soort avonturenfilms te kijken. De hoofdpersonen krijgen een onmogelijke taak te doen. Ze leggen vaak een onmogelijk reis…

Tips om te ontstressen | Wat zegt Jezus over rust?

Tips om te ontstressen | Wat zegt Jezus over rust?

Rust nodig? Lees deze 10 tips om te ontstressen. Geïnspireerd op het leven van Jezus. Wat zegt Jezus over rust en wat kun jij hiervan leren?

Sandy Tales over vergeving | De Verloren Zoon

Jezus gaat moeilijke thema’s niet uit de weg. In deze Sandy Tales over vergeving wordt het verhaal van Jezus uitgebeeld van de verloren zoon.

Er is meer.

Ontdek een thema.