Geïnspireerd leven

Start | Geïnspireerd leven

Dealen met stress | Tips van een coach

Hoe kun je dealen met stress? Vind hier uitleg over stress en hoe je hier mee moet omgaan. En wat kun je leren van Jezus over stress?

Delja Pruis | Innerlijke rust

“Eindelijk vond ik innerlijke rust.”

Nooit voelde Delja Pruis zich goed genoeg. Altijd op bang om dood te gaan en altijd zoek naar innerlijke rust. Hoe vond zij die rust?

Grand-Hotel-Following-Bomb-Attack-1984

“Ik overleefde een bomaanslag en vergaf de dader”

Luister naar het verhaal van Harvey Thomas over vergeving. Hij overleefde een bomaanslag en raakte zelfs bevriend met de dader. Hoe dan?

Corrie ten Boom over vergeven

“Ik vergaf de man die mede-verantwoordelijk was voor de dood van mijn zus”

“Ik vergaf de man die mede-verantwoordelijk was voor de dood van mijn zus”. Lees het bijzondere verhaal van Corrie ten Boom over vergeven.

“Vergeven is jezelf bevrijden”

Vind je het moeilijk om te vergeven? Desmond Tutu over vergeving: “Vergeven doe je niet voor de ander, maar voor jezelf.” Hier zijn verhaal.

Onbeantwoorde vragen

De meest onbeantwoorde vragen

In de afgelopen decennia hebben we ongelofelijk veel geleerd in de wetenschap en technologie. Maar er zijn allerlei vragen waar we maar geen antwoord op kunnen krijgen.

Snellezen? 5 redenen waarom je als langzame lezer beter af bent!

Vind jij jezelf een langzame lezer? En zoek je naar manieren om te leren snellezen? Take it slow, bro! Lezen is goed! Steeds minder mensen lezen. Zonde, want lezen is…

Er is meer.

Ontdek een thema.