Geïnspireerd leven

Start | Geïnspireerd leven

Door Jezus geïnspireerd 

Miljarden mensen zijn door Jezus geïnspireerd in het verleden, en ook vandaag de dag nog. Er worden boeken en nummers over Jezus geschreven, en hij beïnvloedt het dagelijks leven van…

Verhalen over Jezus

Vanuit allerlei streken over de gehele wereld zijn er verhalen over Jezus te vinden. Het belangrijkste verhaal over Jezus staat natuurlijk in de Bijbel, waar wij de belangrijkste jaren van…

Jezus in kunst en cultuur

Op vele plekken in onze kunst en cultuur kom je hem tegen; Jezus. Jezus’ impact op onze kunst en cultuur was en is nog steeds enorm. Soms op een manier…

Dealen met stress | Tips van een coach

Hoe kun je dealen met stress? Vind hier uitleg over stress en hoe je hier mee moet omgaan. En wat kun je leren van Jezus over stress?

Delja Pruis | Innerlijke rust

“Eindelijk vond ik innerlijke rust.”

Nooit voelde Delja Pruis zich goed genoeg. Altijd bang om dood te gaan en altijd zoek naar innerlijke rust. Hoe vond zij die rust?

Grand-Hotel-Following-Bomb-Attack-1984

“Ik overleefde een bomaanslag en vergaf de dader”

Luister naar het verhaal van Harvey Thomas over vergeving. Hij overleefde een bomaanslag en raakte zelfs bevriend met de dader. Hoe dan?

Corrie ten Boom over vergeven

Ik vergaf de man die mede-verantwoordelijk is voor de dood van m’n zus

“Ik vergaf de man die mede-verantwoordelijk was voor de dood van mijn zus”. Lees het bijzondere verhaal van Corrie ten Boom over vergeven.

“Vergeven is jezelf bevrijden”

Vind je het moeilijk om te vergeven? Desmond Tutu over vergeving: “Vergeven doe je niet voor de ander, maar voor jezelf.” Hier zijn verhaal.

Onbeantwoorde vragen

De meest onbeantwoorde vragen

In de afgelopen decennia hebben we ongelofelijk veel geleerd in de wetenschap en technologie. Maar er zijn allerlei vragen waar we maar geen antwoord op kunnen krijgen.

Er is meer.

Ontdek een thema.