Bidden

Start | Bidden

Zorgen maken | Corrie ten Boom

Hoe kan ik stoppen met piekeren?

Wel eens het gevoel dat je hart een volle koffer is? Je kunt je zorgen maken over van alles. Hoe kun jij die koffer leeg maken & houden?

Dani and Dannah: pray about it!

Problemen? Krijg hier het beste advies!

Examen doen? Problemen met je familie? Ruzie met je vrienden? De meiden Dani & Dannah geven jou het beste advies ooit: Bid!

instrumenten

Wat zijn bekende liedjes over bidden?

Welke bekende artiesten zingen liedjes over bidden? Check deze lijst met een paar gouwe ouwe nummers maar ook popsongs van nu.

Is de hemel stil?

Wat als de hemel stil blijft?

Heb jij het idee dat de hemel op slot is? Geen contact mogelijk met God. Blijft de hemel stil? Ontdek hoe jij contact kunt krijgen met God.

Bidden voor corona

Het nieuws wordt gedomineerd door het coronavirus. Covid-19 houdt nu al bijna twee jaar de wereld in haar greep. Iedereen praat erover. Het is goed om je zorgen met anderen…

Lectio Divina: Luisterend Bijbellezen

Lectio Divina: luisterend Bijbellezen

Lectio Divina is een meditatieve manier van Bijbellezen. Hierbij gaat het niet om diepe studie van de teksten, maar om het luisteren met je hart en emoties naar wat de Bijbel je te zeggen heeft.

Wat is bidden?

Wat is bidden? Start | | Modal Popup – ID Click here to edit the "Modal Popup" settings. This text will not be visible on frontend. Dat beeld van die…

Hoe moet ik bidden? – in 6 stappen praten met God

Hoe werkt dat eigenlijk: bidden? Een vraag die regelmatig gesteld wordt. Soms zit er een gedachte achter dat men bang is ‘verkeerd’ te bidden. Maar wat is bidden nu eigenlijk?

Onze Vader

Misschien vraag jij je wel eens af: Hoe moet ik bidden? Hoe werkt dat? Je bent niet de enige! Speciaal voor mensen zoals jij, leerde Jezus mensen het Onze Vader….

Er is meer.

Ontdek een thema.