Bamidbar legt verder uit…

Hoor ik je nou denken: “Hartstikke leuk Bamidbar en je cijfertjes, maar wat heb ik aan deze informatie? Hoe worden deze mensen dan verder geholpen?” Dat leg ik je graag verder uit!

Jesus.net helpt mensen in hun online zoektocht. Heel vaak begint deze zoektocht bij Google. Heel simpel. Ze tikken een vraag in of een onderwerp waar ze graag meer over willen weten. In dit geval: Pinksteren. Per jaar wordt hier 3,5 miljoen keer op gegoogeld. Natuurlijk zijn die niet allemaal op zoek naar Jezus. Het wordt dus vooral interessant als je gaat kijken naar mensen die zoeken op: Wat is Pinksteren? Dit gebeurt in de maand mei alleen al dus bijna 1,7 miljoen keer.

Zoekopdrachten feestdagen
(klik voor een grote versie)

Als Jesus.net proberen hen op verschillende manieren te helpen. Door artikelen over Pinksteren zoals hier en zie hier ook uitleg over andere christelijke feestdagen. Ook bieden we leesplannen aan over Pinksteren.

Start nu met een leesplan over Pinksteren – geschreven door Wilma Veen van Ik Wonder Jou. Klik hier.

Uiteindelijk is ons doel dat zoekers dichterbij Jezus komen. Samen met hem op weg gaan. Ze kunnen een cursus volgen over Jezus, maar ook video’s en films bekijken als The Life of Jesus.

Start hier met een cursus over Jezus. Bij het schrijven van dit artikel hebben al 660 mensen deze cursus gedaan.

The Life of Jesus Movie

Bekijk hier de film The Life of Jesus. Met al bijna 20 miljoen views.

Gaaf toch? Dat mensen zelf al op zoek zijn naar Jezus en dat we hen verder op weg mogen helpen. Wij bieden zoekers ook altijd een volgende stap aan en bieden aan op samen op weg te gaan. Zoekers kunnen met ons chatten, gekoppeld worden aan een e-coach of voor zich laten bidden. Onze bibliotheek wordt ook steeds verder uitgebreid met nieuwe artikelen en video’s. Op Jezus.nl, maar juist ook op YouTube en de socials. Een wondere online wereld waar cijfers echt tot leven komen!