Nieuwsgierig geworden door The Passion?

Meer weten over Jezus en het Paasverhaal

 

Wie was Jezus? Een rebel, een revolutionair, een inspirerend figuur of was hij meer? Als jij nieuwsgierig bent geworden naar Jezus, kun je op allerlei manieren meer over hem te weten komen.

cursus

Wie is Jezus?

In deze gratis online cursus ontdek jij alles over Jezus’ leven en zijn missie. Al je vragen kun je kwijt aan jouw eigen e-coach.

leesplan

Wat vieren we met Pasen?

Wat is er zo belangrijk aan Pasen? Volg nu dit 5-daagse leesplan op de Bijbel app en ontdek meer over Jezus’ leven en dood.

Film

Liever film kijken?

Het leven van Jezus is ook vaak verfilmd. Reis mee met Jezus en zijn vrienden in deze Hollywood film.

Email-IWJ

Elke dag een Bijbelse boost in je mail?

Schrijf je nu in voor de dagelijkse e-mailserie Ik Wonder Jou. Artiest en schrijfster Wilma Veen vertelt verhalen uit de Bijbel en haar eigen leven om jou te inspireren.

Wie is Jezus? Volg de rode draad Jezus' leven

 

Ontdek hier welke impact het leven van Jezus heeft gehad op onze wereld. Volg hier de rode draad van Jezus door onze geschiedenis, door de kunst en door het leven van mensen.

Op zoek naar een kerk?

 

Ben jij op zoek naar een kerk bij jou in de buurt? Vul je postcode of plaatsnaam in en vind een kerk die bij jou past.

kro_ncrv-thepassion2021-cflorisheuer-2

Stel hier je vraag over Jezus

Ben jij geïnspireerd door The Passion en nieuwsgierig geworden naar Jezus? Je kunt hier direct jouw vraag over Jezus en het Paasverhaal stellen aan onze e-coaches. Je bent een...

Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring van Jesus.net, en geef aan dat ik 16 jaar of ouder ben.

AfterPassion is een initiatief van: